Şanlıurfada bir kişinin yaralanması

Şanlıurfada bir kişinin yaralanması -Ceylanpınar ilçesinde evinde otururken nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanan Ahmet Özerin sağlık durumunun iyi olduğu ve yoğun bakımdan çıkarılacağı bildirildi


ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar ilçesinde evinde otururken nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanan Ahmet Özerin (32), sağlık durumunun iyi olduğu ve yoğun bakımdan çıkarılacağı bildirildi.
     Özerin tedavi gördüğü OSM Ortadoğu Hastanesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Servet Gençağa, hastanın artık solunumunu normal yolla yapabildiğini belirtti.
     İki günlük solunum egzersizinin ardından Özerin cerrahi servisine alınacağını aktaran Gençağa, şunları kaydetti:
     Ceylanpınardan ateşli silah yaralanmasıyla hastanemize başvuran hastaya daha önce iki defa müdahale yapıldı. Önce acil gereksinimleri karşılandı, akabinde çene kemiğinde meydana gelen kemik kaybını gidermek amacıyla tekrar bir ameliyat yapıldı. Bu ameliyatta plastik cerrahi ekibimiz tarafından hasarlı bölgeye özel bir plak yerleştirilerek hastanın çenesinin simetriği sağlandı. Eş zamanlı olarak ağız içindeki yaraların bakımı yapıldı. Hastamız bugün itibarıyla artık boğazındaki delikten değil ağzından nefes alıyor. Pazartesi gününe kadar solunum egzersizleri devam edecek daha sonra hastamız servise alınacak. Birkaç günlük takibin ardından hastamızın taburcu edilecek duruma gelmesini bekliyoruz.
     Ceylanpınarda 21 Ocak 2013 tarihinde evinde oturan Ahmet Özer, nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfada bir kişinin yaralanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER