Şanlıurfada bir kişinin yaralanması

Şanlıurfada bir kişinin yaralanması -Ceylanpınar ilçesinde evinde otururken nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanan Ahmet Özer, bugün yeniden ameliyat edilecek


ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar ilçesinde evinde otururken nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanan Ahmet Özerin (32) bugün yeniden ameliyat edileceği bildirildi.
     Özerin tedavi gördüğü OSM Ortadoğu Hastanesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Servet Gençağa, merminin Ahmet Özerin sol yanak bölgesinden girip, alt çene kemiğini parçaladığını ve yutak bölgesine saplandığını belirtti.
     Özerin kendilerine getirildiğinde kanamasının devam ettiğini aktaran Gençağa, şunları kaydetti:
     Hastanın aktif kanaması vardı. Mevcut yaralardan girilerek parçalanmış olan çene kemiği temizlendi, kanama durduruldu. 8 santim gibi büyük bir boyuttaki mermi çekirdeği çıkartıldı. Çene bölgesinde 5 santime yakın bir alanda doku kaybı mevcut. Hastamızın şu anda boğazına tüp takılı, makineye bağlı olarak takip ediyoruz. Beyniyle ilgili olarak bir hasar saptanmadı.
     Yalnızca boyun omurgalarında mermi çekirdeğinin dayandığı bölgede herhangi bir problem olabileceği göz önüne alınarak buna yönelik tetkikler devam etmektedir. Bugün itibarıyla hastanın daha rahat nefes alabilmesi için boğazına bir delik açılarak nefes alması sağlanacak. Eş zamanlı olarak ilk müdahalede temizlenen dokular gözden geçirilerek gerekirse o bölgeye ikinci bir müdahale yapılacak.
     Ceylanpınar ilçesinde dün evinde oturan Ahmet Özer, nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfada bir kişinin yaralanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER