Sanica Boru Elazığspor

Sanica Boru Elazığspor-Fenerbahçe maçından notlar -Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da müsabakayı takip etti -Ligin yeni ekibi Sanica Boru Elazığspor, ilk maçında 9 yeni oyuncuyla sahada yer aldı


İZMİR (A.A) - Spor Toto Süper Ligde İzmirde oynanan Sanica Boru Elazığspor-Fenerbahçe maçını Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da takip etti.
     Elazığ Atatürk Stadının bakımda olması nedeniyle İzmir Atatürk Stadında oynanan karşılaşmaya Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Hafta içinde ilk açıklanan bilet fiyatlarında indirime gidilmesinin ardından sarı lacivertli futbolseverler açık tribünün tamamını doldurdu.
     Sanayi kale arkası tribününü de boş bırakmayan Fenerbahçeli taraftarlar kapalı tribün ve Mersinli kale arkasında da takımlarını yalnız bırakmadı.
     Az sayıdaki Elazığspor taraftarı da karşılaşmayı kapalı tribünden takip etti.
    
     -Aziz Yıldırım tribünde-
    
     Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, müsabakayı Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ile izledi.
     Yıldırım, 1 sezon aradan sonra Fenerbahçenin 2012-2013 sezonundaki ilk lig maçını tribünden takip etti. Ligde en son 22 Mayıs 2011de Sivasspor-Fenerbahçe maçını izleyen Yıldırım, stada geldiğinde Fenerbahçeli taraftarlardan yoğun destek gördü.
    
     -Fenerbahçede 4 değişiklik-
    
     Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile oynadıkları Süper Kupa maçındaki ilk 11de 4 değişiklik yaptı.
     Kocaman, sakatlığı bulunan kaleci Volkan Demirelin yerine Merte, Hasan Ali Kaldırım, Cristian ve Mehmet Topuzun yerine de Stoch, Sow ve Selçuk Şahine şans verdi.
    
     -Kale genç Mertin-
    
     Geçen sezon 4 Türkiye Kupası ve 2 Süper Lig maçında forma giyen 23 yaşındaki Mert Günok, kariyerindeki 6. Süper Lig maçına çıktı.
     Genç kaleci daha önce 2010-2011 sezonunda Manisaspor ve Trabzonspor, geçen yıl da Samsunspor ile Mersin İdmanyurdu maçlarında ilk 11de mücadele etmişti.
     Fenerbahçe, Mert Günokun kalede tamamladığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
    
     -İzmirdeki maçları-
    
     Spor Toto Süper Ligde İzmirde oynadığı son 5 maçta yenilmeyen Fenerbahçe, bu maçlarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.
     Çeşitli nedenlerle İzmirde oynadığı müsabakalarda Gençlerbirliğini 2 kez Ankaragücünü 1 kez mağlup eden Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynadığı müsabakada ise rakibiyle 2-2 berabere kaldı.
     Sarı lacivertliler son olarak Bucaspor ile 24 Nisan 2011de oynadığı müsabakayı 3-1 geri düşmesine rağmen 5-3 kazanmıştı.
    
     -Sanica Boru Elazığsporda 9 değişiklik-
    
     Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi Sanica Boru Elazığsporda, teknik direktör Bülent Uygun ilk maçında 9 yeni oyuncusuna şans verdi.
     Sanica Boru Elazığsporda geçen sezonki oyunculardan Köksal Yedek ile Murat Kayalı kendilerine ilk 11de şans buldu.
     Bu arada, ev sahibi ekipte Bilica, eski takımına karşı mücadele etti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Bahri Okumuş / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER