Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural:

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural: -Bizim adımıza Kayserispor maçı çok kritik ve muhakkak kazanılması gereken bir maç


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Bizim adımıza Kayserispor maçı çok kritik ve muhakkak kazanılması gereken bir maç dedi.
     Vural, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Spor Toto Süper Ligin 28. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor maçının hazırlıklarına başladıklarını, bugün kendi eksikliklerini giderecek şekilde, yarın ise rakiplerinin durumuna bağlı olarak futbolculara taktik çalışma yaptıracağını söyledi.
     Teknik heyetten bir kişinin rakiplerinin hem sahalarındaki hem de deplasmandaki maçlarını izlemeye gittiğini aktaran Vural, Bizim durumumuz malum, aşağıdan bize yetişmesinler biz yukarı nasıl yetişiriz planı içinde oynuyoruz. Bu maçı kazanırsak, rakiplerimiz de kaybederse 6 puan Orduspor ile aramız açılır, 9 puan Akhisar Belediyesporla olur, Mersin İdmanyurdu da kaybederse 14 puana çıkar. Bu açıdan bizim adımıza Kayserispor maçı çok kritik ve muhakkak kazanılması gereken bir maç diye konuştu.
     Bordo-beyazlı oyuncuların kart konusunda çok dikkatli olduğunu ve gereksiz yere kart görmemek adına ciddi çaba harcadıklarını belirten Vural, İvan, Bülent ve Aydının sarı kart sınırında olduğunu kaydetti.
    
     -Selmanoğluna geçmiş olsun mesajı-
    
     Elazığ Belediyesindeki usulsüzlük iddiaları davasında, zincirleme görevi kötüye kullanma suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan belediye başkanı Süleyman Selmanoğluna geçmiş olsun dileklerini ileten Vural, Maç öncesi bana sorulan sorularda ilk o konuya değinmek istedim çünkü ben Selmanoğlu ile ilk tanıştığım günden beri ailece de görüşüyorum. Biraz insan sarrafıysak bizim başkanımızın böyle saçma sapan işlerin içerisinde olacağını küçük de olsa düşünmek istemiyoruz ifadelerini kullandı.
     Vural, Ufacık bir olayda biz başkanımızı terk edecek değiliz. Takım olarak ve Elazığ olarak onun arkasında olduğumuzu ifade etmek isterim dedi.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Vural: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER