Sanica Boru Elazığspor ile Bursaspor ligde

Sanica Boru Elazığspor ile Bursaspor ligde 5. randevuda -Geride kalan 4 maçın 2sinden Elazığ temsilcisi, 1inden ise Bursa ekibi galip ayrılırken, 1 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı -Bordo-beyazlılar, Bursasporu yenerek bu sezonki ilk


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor ile Bursaspor, Spor Toto Süper Ligde yarın 5. kez karşı karşıya gelecek.
     Elazığspor, 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında mücadele ettiği Süper Ligde Bursaspor ile 4 kez karşılaştı. Geride kalan 4 maçta rakibini 2 kez mağlup etmeyi başaran Elazığ temsilcisi, 1 defa berabere kaldığı Bursa ekibine 1 kez de boyun eğdi.
     Bu 4 maçta rakip fileleri 4 kez havalandıran Elazığspor, Bursasporun 6 golüne engel olamadı. Süper Ligde ilk kez mücadele ettiği 2002-2003 sezonunda deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalan Elazığ ekibi, sezonun ikinci yarısında evinde Bursasporu 2-1 yenmişti. Elazığspor, 2003-2004 sezonunun ilk yarısında iç sahada 1-0 mağlup ettiği rakibine deplasmanda 4-0 yenilmişti.
    
     -Elazığspor galibiyet hasretine son verme peşinde-
    
     Sanica Boru Elazığspor, yarın Ankara 19 Mayıs Stadında karşılaşacağı Bursasporu yenerek 3 puanla tanışmak istiyor. Ligde geride kalan 4 maçın 3ünden mağlup ayrılan ve sadece 1 beraberlik elde eden Elazığ ekibi, topladığı 1 puanla puan cetvelinde son sırada yer alıyor. İlk 4 maçta kalesinde 9 gol gören Elazığspor, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırdı.
     Ligde 5. haftaya 6 puanla 8inci sırada giren Bursaspor ise geride kalan 4 maçın 2sinden galip, 2sinden ise mağlup ayrıldı. Bu maçlarda 7 gol atan Bursa ekibi, kalesinde 5 gol gördü.
     Elazığ Atatürk Stadının bakımda olması nedeniyle henüz kendi seyircisi önünde maça çıkamayan bordo-beyazlı ekip, Bursasporu yenerek taraftarına bu sezonki ilk galibiyeti armağan etmeyi ve ligin son sırasından kurtulmayı hedefliyor.
     Sanica Boru Elazığspor-Bursaspor maçı, yarın saat 17.00de başlayacak.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor ile Bursaspor ligde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER