Sanica Boru Elazığspor basın sözcüsü Yıldırım:

Sanica Boru Elazığspor basın sözcüsü Yıldırım: -Bize göre, yere düşen futbolcunun koluyla topa müdahalesi sonrası verilmeyen penaltı, maçın kırılma noktalarından biriydi


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığsporun basın sözcüsü Şerafettin Yıldırım, dün oynanan Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili, Bize göre yere düşen futbolcunun koluyla topa müdahalesi sonrası verilmeyen penaltı, maçın kırılma noktalarından biriydi dedi.
     Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Trabzonspor maçının ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ancak yedikleri golden sonra daha atak bir futbol oynadıklarını ifade etti.
     Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak olduklarını aktaran Yıldırım, Bize göre yere düşen futbolcunun koluyla topa müdahalesi sonrası verilmeyen penaltı, maçın kırılma noktalarından biriydi. Fakat istediğimiz puan veya puanları alamadık. Sonuçta 2-0 mağlup olduk dedi.
     Cumartesi günü karşılaşacakları Kasımpaşa maçı hazırlıklarını perşembe gününe kadar Erzurumda sürdüreceklerini açıklayan Yıldırım, şunları söyledi:
     Biz Trabzon maçından sonra tekrardan Erzuruma dönüp ve Kasımpaşa maçını da burada yapmak için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurmuştuk. Erzurumda oynamak istediğimizi federasyona resmi olarak iletmiştik. Federasyonumuz maçın İzmirde oynanmasına karar verdi. Gerekçe olarak da ilk maçımızı İzmirde oynamamız gösterildi. Federasyonumuzun verdiği karar doğrultusunda Kasımpaşa ile cumartesi günü İzmirde karşılaşacağız.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor basın sözcüsü Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER