Sanica Boru Elazığsporda transfer çalışmaları

Sanica Boru Elazığsporda transfer çalışmaları -Genel Menajer Öztürk: Biri İngiltereden diğeri ise Portekizden iki yabancı forvet oyuncusuyla anlaştık


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, İngiltere ve Portekizde oynayan iki forvetle anlaştıklarını bildirdi.
     Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nokta transfer çalışmalarının olduğunu, görüştükleri ve almayı planladıkları futbolcuların hafta sonu kampta olacaklarını söyledi.
     İki forvet oyuncusu ile anlaştıklarını vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:
     Biri İngiltereden diğeri ise Portekizden iki yabancı forvet oyuncusuyla anlaştık. İngiltereden anlaştığımız oyuncu bir aksilik olmazsa yarın kampta olacak. Onun dışında orta sahada oynayan genç bir yabancı bir futbolcu var, onu deneyeceğiz. Bu arada 2 tane Türk gencimiz var yine İngiltereden bize dahil olmasını beklediğimiz. Onların da biraz yetiştirme bonservis bedeli yüksek ama pazarlık aşamasındayız. Olursa çok seviniriz.
    
     -Bilicanın takım kampına katılmaması-
    
     Antalyadaki ikinci yarı hazırlıklarına Bilicanın henüz katılmadığı bildiren Öztürk, futbolcunun ülkesinde geçmişten kalan birtakım hukuki problemleri olduğunu ve bunları çözmeye çalıştığını söyledi.
     Bilicanın yarın kampta olmasını beklediklerini aktaran Öztürk, Aksi takdirde, gelmeyen oyuncularla ilgili en yüksek ceza neyse onu keseceğiz ifadelerini kullandı.
     Takımın ikinci yarıya çok iyi hazırlandığının da altını çizen Öztürk, yaptıkları transferlerin performanslarından memnun olduklarını, özellikle alternatifi bol bir takım kurarak, ligin ilk yarısında kulübede yaşadıkları eksikliği yaşmak istemediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER