Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, Koyulhisarda

Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, Koyulhisarda -Erdem, Eğriçimen Yaylasında onuruna verilen yemeğe katıldı


SİVAS (A.A) - İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Koyulhisardaki Eğriçimen Yaylasında onuruna verilen yemeğe katıldı.
     Koyulhisar Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığınca ilçeye yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunan, çam ormanlarıyla kaplı Eğriçimen Yaylasında düzenlenen yemeğe katılan Erdem, yaptığı konuşmada, Koyulhisarlı olduğunu hatırlattı.
     Fırsat buldukça ilçeyi ve doğup büyüdüğü Aydınlar köyünü ziyaret ettiğini ifade eden Erdem, yaz tatilinin bir bölümünü ilçede geçirdiğini belirterek, Burası benim doğup büyüğüm topraklar. Fırsat buldukça sıla-i rahim yapıyoruz. Dostlarımızı, akrabalarımızı ziyaret diyoruz dedi.
     Erdem, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Erene teşekkür etti.
     Belediye Başkanı Eren ise hemşehrileri İsmail Erdemin ilçeye daima maddi ve manevi katkıları olduğunu ifade ederek, Başkanımız, gerek İstanbulda yaşayan hemşehrilerimize ve gerekse ilçemize sürekli katkı sağlamaktadır. Özellikle düzenlediği kültür turları, ilçe sakinlerimizin büyük beğenisini topladı. Bir Koyulhisar aşığı olan başkanımıza ilçemize yaptığı hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür ederiz diye konuştu.
     Yemeğe, İl Genel Meclisi üyeleri Eyüp Ayın ve Aşkın Fırat, AK Parti İlçe Başkanı Teyfik Tepe ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, Koyulhisarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER