Sancaklı Bozköy 24. Kiraz Festivali

Sancaklı Bozköy 24. Kiraz Festivali -Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz: -Manisamızı bölgenin kiraz üssü yapmak için elimizden geleni yapacağız


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisamızı bölgenin kiraz üssü yapmak için elimizden geleni yapacağız dedi.
     Manisa merkeze bağlı Sancaklı Bozköy beldesinde 5 yıl aradan sonra 24. Kiraz Festivali Vali Halil İbrahim Daşözün katılımıyla gerçekleştirildi.
     Sancaklı Bozköy 75. Yıl İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen festivale, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Sancaklı Bozköy Belediye Başkanı Mehmet Batı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Kiraz Birliği Başkanı Mustafa Kabasakal ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Manisa Valisi Daşöz, kirazın en güzelinin bu beldede yetiştiğini, ekonomiye büyük katkı sağladığını belirtti.
     Daşöz, Manisamızı bölgenin kiraz üssü yapmak için elimizden geleni yapacağız dedi.
     Sancaklı Bozköy Belediye Başkanı Mehmet Batı, beldede yaklaşık 5 yıl çeşitli nedenlerden dolayı yapılamayan festivalin tekrar düzenlendiğini, beldede yılda 7 bin ton kiraz üretiminin yapıldığını belirtti.
     Festivalde en güzel kiraz seçimi yapıldı.
     Festivalde, çeşitli sanatçılar konser verdi.
     (TUR-RMZ)
<< Önceki Haber Sancaklı Bozköy 24. Kiraz Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER