Samsunsporda yeni sezon hazırlıkları

Samsunsporda yeni sezon hazırlıkları -Teknik Direktör Altın: Samsunspor büyük bir kulüp, ilerleyen yıllardaki hedefimiz Süper Lig olacak


KOCAELİ (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Samsunspor büyük bir kulüp, ilerleyen yıllardaki hedefimiz Süper Lig olacak dedi.
     Kartepede yeni sezon hazırlıklarını Altın gözetiminde sürdüren Samsunspor, düz koşunun ardından gruplar halinde pas çalışması yaptı.
     Altın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2. etap çalışmalarının güzel geçtiğini belirterek, yeni transferlerle mevcut kadrodaki futbolcuların birbirlerini tanımaya başladığını kaydetti. Takım olarak yeni bir yapılanma sürecine girdiklerini ifade eden Altın, Samsunspor büyük bir kulüp, ilerleyen yıllardaki hedefimiz Süper Lig olacak dedi.
     Altın, Süper Ligde planlı ve programlı şekilde mücadele etmek istediklerini dile getirerek, şampiyon olunması sonucu mücadele edilen üst ligde kalıcı olmanın çok önemli olduğuna dikkati çekti.
     Takımın altyapısında oynayan futbolcuların kamp sezonu içinde değerlendireceklerini ve yetenekli olanları takımda tutacaklarını belirten Altın, Yapılan transferlerle iyi bir kaynaşma ortamı sağlayıp yolumuza devam edeceğiz. Biz ligde kalacağız. Bizim bütün çalışmalarımız Samsunsporu hedefli bir takım haline getirmektir. Bu kulübün hiç futbolcusu olmasa bile hedefleri vardır dedi.
     Takıma yeni katılan futbolcuları hazırlamanın kendilerinin biraz zamanını alacağını ifade eden Altın, yeni gelenleri istenilen performansa ulaşıncaya kadar mevcut kadroya şans tanıyacaklarını anlattı.
     Altın, takıma katılan futbolcuların karakterli ve değerli olduklarını dile getirerek, takımda aile ortamı oluşturarak dayanışmayı üst düzeye çıkarmak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Samsunsporda yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER