Samsunsporda olağanüstü kongreye doğru

Samsunsporda olağanüstü kongreye doğru -Kulüp yönetim kurulu üyesi Tokatlıoğlu, başkanlığa aday olduğunu açıkladı


SAMSUN (A.A) - Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Tokatlıoğlu, çoğunluk sağlanırsa yarın, sağlanamazsa 29 Haziranda yapılması planlanan olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına aday olduğunu bildirdi.
     Tokatlıoğlu, Atakum ilçesinde bir rezidansta düzenlediği basın toplantısında, kongrede kulüp başkanlığına aday olduğunu söyledi.
     Birçok kulüpte olduğu gibi Samsunsporda da ekonomik sorunların had safhada olduğunu, gelir gider arasındaki dengenin geçmişten bugüne kadar büyüyerek borç sarmalı oluşturduğunu savunan Tokatlıoğlu, şöyle devam etti:
     Bu borç yükü ya kulüp başkanı ya yönetimi ya da Samsunsporu seven iş adamı ve bürokratlarla aşılmaya çalışılmıştır. Bunlar geçici çözümler olmuştur. Her yönetim değiştiğinde yeni gelen yönetim temlikler, hacizler, borçlarla uğraşmak zorunda kalmakta. Bu sorunların paralı iş adamlarının başkanlığı ile çözülmeyeceği aşikar. Zengin şehri, sanayi şehri ile bu işler olsaydı, bugün Kocaeli, Adana, İzmir gibi sanayi şehirlerimizin Süper Ligde olmaları gerekirdi. Bugün Süper Ligde oynayan birçok takım bürokrasisi, belediyesi, taraftar ve gönül verenleriyle el ele vererek projelerini hayata geçirmişlerdir.
     Kulübümüzü projelerimizle A sınıfına taşımalıyız diyen Tokatlıoğlu, Projelerim gerçekçi, görünür, ölçülebilir olacak. Samsunspor hazır balık yemeyecek, kendi balık tutmasını öğrenecek. Ekibimle, projelerimle hazırım diye konuştu.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunsporda olağanüstü kongreye doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER