Samsunsporda olağanüstü genel kurula doğru

Samsunsporda olağanüstü genel kurula doğru -Kulüp başkanı Yılmaz, kendisi için destek yürüyüşü gerçekleştiren kırmızı-beyazlı taraftar gruplarına teşekkür etti


SAMSUN (A.A) - Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, 29 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek genel kurul öncesi kendisine destek için yürüyüş yapan Samsunspor taraftar gruplarına teşekkür etti.
     Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, taraftarın yürüyüşünü çok anlamlı bulduğunu belirtti.
     Genel kurulda aday olmayacağını açıkladığı basın toplantısı öncesinde bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu anımsatan Yılmaz, şöyle devam etti:
     Maalesef o görüşmelerde arzulanan desteği bulamadım. Başkanı olduğum Samsunspor Kulübünü sanki bir el yalnızlığa mahkum etmiş. Kimse sahiplenmeye yanaşmıyor. Benim amacım geniş katılımlı ve herkesin elini taşın altına sokacağı bir yönetim oluşturmaktı. Samsunsporu istikrarlı bir hale getirmekti. Ama bu görüşmelerde bunu göremedim. Taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Samsunsporun iyi günde de kötü günde de her daim yanında olduklarını gösterdiler. Taraftarımızla her zaman gurur duyuyorum. gurur duymaya da devam edeceğim.
     Yılmaz, kongre sürecinde kulübün birlik ve beraberlik içinde olması için büyük çaba gösterdiğini vurgulayarak, böyle bir ortamı sağlamak için çok uğraştığını, önceki basın toplantısında dile getirdiği gibi destek olunmaması halinde aday olmayacağını anımsattı.
     Kırmızı-beyazlıların taraftar grupları, genel kurul öncesi kulüp başkanı Kazım Yılmaza destek için dün yürüyüş gerçekleştirmişti.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunsporda olağanüstü genel kurula doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER