Samsun merkezli suç örgütüne yönelik operasyon

Samsun merkezli suç örgütüne yönelik operasyon -Samsun ve bazı ilçeleri ile Sinopta çıkar amaçlı suç örgütü üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda, 40ı aşkın noktaya baskın yapıldı -Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Kurt:


SAMSUN (A.A) - Samsun ve bazı ilçeleri ile Sinopta çıkar amaçlı suç örgütü üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda, 40ı aşkın noktaya baskın yapıldığı, 38 şüpheli hakkında gözaltı kararı bulunduğu bildirildi.
     Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsun merkez ile Çarşamba, Terme ve Salıpazarı ilçeleri ile Sinopta, çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendiğini söyledi.
     Operasyon kapsamında, suç örgütüyle bağlantısı olduğu öne sürülen 2 kamu görevlisinin, Atakum ilçesindeki İl Özel İdaresindeki çalışma odalarında arama yapıldığını bildiren Kurt, Terme, Çarşamba ve Salıpazarı özel idare binalarında herhangi bir arama yapılmadığını vurgulayarak, Bazı kurumlardan, jandarma aracılığıyla operasyonla ilgili belgeler istendi dedi.
     Operasyon kapsamında söz konusu il ve ilçe merkezlerinde 40ı aşkın noktaya baskın düzenlendiğini bildiren Kurt, operasyonda 38 gözaltı kararı bulunduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsun merkezli suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER