Samsundaki gömülü ceset davasında karar

Samsundaki gömülü ceset davasında karar -İlkadım ilçesinde bir kişiyi öldürerek gömdüğü iddia edilen sanık, 25 yıl 10 ay hapse mahkum oldu


SAMSUN (A.A) - İlkadım ilçesinde bir kişiyi öldürerek gömdüğü iddia edilen sanık, 25 yıl 10 ay hapse mahkum oldu.
     Yaklaşık 9 ay önce, Yunus Erçini tabancayla öldürdükten sonra Kuşçulu Mahallesinde gömdüğü iddia edilen Volkan Mahmut Dinamit (24) ile suça iştirak ettikleri öne sürülen Ali D. (18), Hasan T. (19) ve Murat Tnin (28) yargılanmasına Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.
     Duruşmada, tutuklu sanıklar Dinamit ve Ali D. ile tutuksuz sanıklar Hasan T. ve Murat T, ölenin yakınları ve tarafların avukatları hazır bulundu.
     Savunmaları dinledikten sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklardan Dinamiti 25 yıl 10 ay, Ali Dyi 2 yıl 2 ay, Hasan T. ile Murat Tyi 2 yıl 6şar ay hapse mahkum etti.
     Heyet daha sonra hapiste geçirdiği süreyi ve dosyanın Yargıtay aşamasını da göz önüne alarak Ali Dnin tahliyesine karar verdi.
     Kuşçulu Mahallesinde oturan Rabia Güngör, 23 Şubatta evinin yakınlarındaki Şükrü Şahine ait arazide, yörede yaban pancarı olarak tabir edilen bitkiden topladığı sırada bir cesetle karşılaşmış, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden jandarma ve polis ekiplerince gömüldüğü yerden çıkarılan cesedin, evli ve 2 çocuk babası Yunus Erçine ait olduğu belirlenmişti.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsundaki gömülü ceset davasında karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER