Samsundaki cinsel istismar davasında karar

Trabzonda asayiş


TRABZON (A.A) - Trabzonda emniyet güçlerince huzur ve asayişin devamının sağlanmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.
     Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde huzur ve asayişin devamının sağlanması, suçların deşifre edilmesi ve suçluların yakalanması amacıyla emniyet güçlerinin çalışmalarına ara vermeksizin devam ettiği belirtildi.
     Bu amaçla Mali Suçlar Büro Amirliğince, gümrük kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik 15 Nisan-01 Mayıs tarihleri arasında yapılan çalışmalarda toplam 11 operasyon gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bu operasyonlarda 11 şahsa adli işlem yapılmış ve 308 adet muhtelif markalarda cep telefonu, 45 adet kozmetik ürün, bin 580 litre motorin, 27 şişe içki ve 12 bin 715 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Organize Suçlar Büro Amirliğince ilimiz merkezi ve ilçelerinde silah ve mühimmat ticareti suçunun önlenmesine yönelik 15 Nisan-01 Mayıs tarihleri arasında yapılan 1 operasyonda 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet şarjör ve 16 adet fişek ele geçirilmiş, olayın şüphelisi olan 1 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır. Narkotik Suçlar Büro Amirliğince uyuşturucu madde ile mücadele kapmasında 15 Nisan-01 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 5 ayrı operasyonda 13 adet ecstasy hap ve 35,57 gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup toplam 8 şüpheli yakalanmış, söz konusu şahıslardan biri adli makamlarca tutuklanmıştır.
     (AK-MK)
<< Önceki Haber Samsundaki cinsel istismar davasında karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER