Samsunda Yaz Spor Okulları açılıyor

Samsunda Yaz Spor Okulları açılıyor


SAMSUN (A.A) - Yarın İlkadım Atletizm Stadındaki açılış programıyla başlayacak Yaz Spor Okullarında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından farklı branşlarda verilecek yaz kurslarında 70 antrenör toplam 20 branşta eğitim verecek.
     Atıcılık, atletizm, basketbol, badminton, boks, jimnastik, eskrim, futbol, halter, güreş, hentbol, voleybol, judo, karate, kick boks, okçuluk, tekvando, tenis, masa tenisi ve yüzme branşlarında yapılacak kurslar için kayıtlar başladı.
     Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yaşar Doğu Spor Salonuna başvuruda bulunarak kayıt yaptırabiliyor.
     Açılış programıyla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, şunları kaydetti:
     Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla, ilimizde her yıl uygulanan il spor merkezleri bu yıl da gerçekleşecek. Açılış programımızı 29 Haziran Cuma günü saat 18.00de İlkadım Atletizm Stadında yapıyoruz. Programda çeşitli spor gösterileri, yarışmalar olacak ve yarışmalara katılanlara çeşitli ödüller dağıtılacak. Tüm halkımızın katılımını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunda Yaz Spor Okulları açılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER