Samsunda Havzalılar buluştu

Samsunda Havzalılar buluştu


SAMSUN (A.A) - Büyük Havzalılar buluşması Samsunun Atakum İlçesinde gerçekleştirildi.
     Atakum Belediyesi Deniz Kafede gerçekleştirilen programa Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Almanya Havzalılar Platform Başkanı Cevat Turhan ile hemşeri dernekleri temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Havzalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, burada yaptığı konuşmada, Havza ve Havzalıların sesini her ortamda duyurmak ve birlik beraberliklerini sağmak için çalışmalarını süreceğini söyledi.
     Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, birlik ve beraberlik mesajı vererek, Havzada 50 bin kişi, Havza dışında ise 150 bin Havzalı yaşamakta. Bizim amacımız bu 150 bin Havzalı ile Havzamızı bir araya getirmek. Havzanın dışarıdaki Havzalılara ihtiyacı var. Bu nedenle bu tür etkinlikler önemli. Özellikle Avrupada yaşan hemşerilerimiz ile son yıllarda sıcak ilişkiler kurduk. Havzanın sesinin daha güçlü çıkması için birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım dedi.
     Ardından program yerel sanatçıların söylediği şarkı ve türkülerle devam etti.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroığlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunda Havzalılar buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER