Samsunda cinayet

Samsunda cinayet -İlkadım ilçesinde bir lokantada çıkan kavgada lokanta sahibinin rastgele ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı


SAMSUN (A.A) - Samsunun İlkadım ilçesinde bir lokantada çıkan kavgada,lokanta sahibinin av tüfeği ile rastgele ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre, Saitbey Mahallesinde Halil İbrahim Geçere (32) ait lokantaya gelen Yusuf Yamanoğlu (18), Ahmet T, Gökhan E, Sezai B. ile Ertuğrul Ç. arasında zorla para isteme iddiası yüzünden kavga çıktı.
     Kavganın büyümesi üzerine bıçakla yüzünden yaralanan Geçer, iş yerinde bulunan av tüfeğiyle rastgele ateş etmeye başladı. Geçerin tüfeğinden çıkan kurşunla Yusuf Yamanoğlu vücudunun çeşitli yerlerinden, Ertuğrul Ç. ise göğsündün yaralandı.
     112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmak istenen yaralılardan Yamanoğlu yolda hayatını kaybetti, Ertuğrul Ç. tedavi altına alındı.
     Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince yakalanan cinayet zanlısı Geçer ile Sezai B, Ahmet T. ve Gökhan E. emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: İlyas Gün - Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Dilek Sezen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER