Samsunda cezaevi önünde silahla yaralanma

Samsunda cezaevi önünde silahla yaralanma -İlkadım ilçesinde cezaevinden ziyaretten çıkan baba ve oğlu uğradığı silahlı saldırı ağır yaralandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


SAMSUN (A.A) - Samsunun İlkadım ilçesinde cezaevinden ziyaretten çıkan baba ve oğlu uğradığı silahlı saldırı ağır yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre, Gazi Mahallesindeki Samsun E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önünde bir yanıklarını ziyaretten çıkan Fehmi Aşkın ve oğlu Muhammet Aşkın, cezaevi önünde daha önceden aralarında husumet bulunan ve Ünye Cezaevinden bir süre önce izinli ayrıldıktan sonra geri dönmeyen Eşref Oktavın silahlı saldırısında uğradı. Saldırıda Fehmi ve Muhammet Aşkın ağır yaralandı.
     Yaralılardan Fehmi Aşkın, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine oğlu Muhammet ise, cezaevi yakınında bulunan Özel Medicana Hastanesine kaldırıldı.
     Olay yerine gelen Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan güvenilik güçlerinden bilgi aldı.
     Olayı gerçekleştiren Eşref Oktav, Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ekiplerinin takibi sonucu zanlı olayda kullandığı tabancayla birlikte Yavuz Selim Mahallesinde yakalandı. Gözaltına alınan zanlı Oktav, Çelik yelek giydirilerek, adli tabipliğe sağlık kontrolüne götürüldü.
     Zanlı Oktav, daha önce de bugün yaraladığı kişilere ait otomobili kaleşnikof marka uzun namlu silahla taradığı öğrenildi.
     Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir Ercan Dilaver
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Samsunda cezaevi önünde silahla yaralanma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER