Şampiyonlardan, Başkan Yılmaza ziyaret

Şampiyonlardan, Başkan Yılmaza ziyaret


SAMSUN (A.A) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen 2012 Kablolu Wakeboard (Su Kayağı) Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikinciliğini kazanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Su Kayağı Takımı sporcu ve yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmazı makamında ziyaret etti.
     Bursada düzenlenen şampiyonada ferdi kategorilerde çeşitli dereceler alan ve bayanlar takım sıralamasında Türkiye ikincisi olan takım oyuncuları ile antrenör Birol Yılmaz, ziyarette, Başkan Yılmaz ile sohbet etti.
     Sporculara çeyrek altın hediye eden Yılmaz, daha sonra 16 yaş erkekler kategorisinde Türkiye birincisi olan Muhammet Yıldız ile 16-30 yaş arası bayanlar kategorisinde Türkiye birincisi olan Ennur Hasovalının da aralarında bulunduğu sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Burada, gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, Türkiyenin çeşitli yerlerinde 7 tane kablolu su kayağı tesisi bulunduğunu söyledi.
     Bursada düzenlenen şampiyonada Samsun Büyükşehir Belediyesi Su Kayağı Takımının diğer kulüpler arasında ikinci olduğunu aktaran Yılmaz, Samsun yeni bir sporla tanıştı. Sporcularımızı ve onları çalıştıran hocalarımızı tebrik ediyorum. Bu spor geliştikçe, ilgi arttıkça inanıyorum ki ikinci tesisi de kurabiliriz dedi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Şampiyonlardan, Başkan Yılmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER