Salihli Esnaf Odasında kredi protokolü

Salihli Esnaf Odasında kredi protokolü


MANİSA (A.A) - Salihli Esnaf ve Sanatkarları Odası ile Şekerbank arasında kredi protokolü imzalandı.
     Esnaf Odasında gerçekleştirilen imza törenine, Oda Başkanı Murat Makasçı, Şekerbank Salihli Şube Müdürü Mete Saraçoğulları ile oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Şekerbank Salihli Şube Müdürü Mete Saraçoğulları, yaptığı konuşmada, 60 yıldır Anadoludaki işletmelerin yanında olduklarını belirterek, banka olarak en uygun ve uzun vadeli kaynaklarını en önemli müşteri segmenti olarak gördükleri esnaf ve küçük işletmeler için kullandıklarını söyledi.
     Banka portföyünde küçük ve orta boy işletmeler için kullandırılan kredilerin önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Saraçoğulları, Türkiyenin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız esnaf, sanatkar ve küçük işletmelerin, Şekerbankın desteğiyle büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda işletmelerimizi üreten paket avantajlarından yararlanmaya çağırıyoruz ifadesini kullandı.
     Oda Başkanı Makasçı da mevcut ekonomik düzende reel sektöre verilen bu tür desteklerin ülke ekonomisine ivme kazandıracağını vurgulayarak, bu tür desteklerle ekonomiyi canlandırarak istihdam olanakları sağlayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Salihli Esnaf Odasında kredi protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER