Salihli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinde genel

Salihli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinde genel kurula doğru -Bahadır Çelikkol, kooperatif başkanlığına adaylığını açıkladı


MANİSA (A.A) - Salihli Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahadır Çelikkol, pazar günü yapılacak olan Salihli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Mali Genel Kurulunun seçimli olarak gerçekleştirilmesinin kaçınılmaz olduğunu savunarak, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
     Çelikkol, Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasında düzenlediği basın toplantısında, 27 Ocak Pazar günü yapılacak olan Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Genel Kurulunun, üyelerin yönetim değişikliği talepleri nedeniyle seçimli olarak yapılmasının kaçınılmaz olduğunu savundu.
     Genel kurulların, seçimli veya seçimsiz olarak lanse edilmelerinin, mevcut yönetimlerin işgüzar yaklaşımları olduğunu ileri süren Çelikkol, şunları kaydetti:
     Kooperatifler Kanununda açıkça belirtilmiştir ki, üyeler isterse genel kuruluda seçim olur. Bu anlamda seçimden kaçmaya çalışmak, ortaklarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın iradesine saygısızlıktır. Esnaf ve sanatkarlardan aldığımız güç ve taleple pazar günü yapılacak olan genel kurulda başkanlığa adayım. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın pazar günü saat 10.00da yapılacak genel kurulumuza kadar kongre ile ilgili kooperatif personeli veya yönetim kurulunun sözleri ya da mesajlarını dikkate almadan kongreye katılmalarını istiyoruz. Salihlili esnaf ve sanatkarlar, pazar günü yapılacak olan genel kurulda, gereken kişilere gerektiği şekilde cevabını inşallah verecektir.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Salihli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinde genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER