Salihli Belediyesi su ve kanalizasyon şantiyesi

Salihli Belediyesi su ve kanalizasyon şantiyesi açıldı


MANİSA (A.A) - Salihli Belediyesinin Gümüşçayı mevkisinde yaptırdığı su ve kanalizasyon şantiyesi, törenle açıldı.
     Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu törende yaptığı konuşmada, suyun hayattaki öneminin herkes tarafından bilindiğini belirterek, Suyun insanlara, doğaya, diğer canlılara sağlıklı şekilde ulaşması hayatımızı sağlıklı şekilde sürdürebilmemiz açısından çok önemlidir dedi.
     Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise göreve gelmesiyle birlikte İller Bankasından aldıkları krediyle 47 bin 387 metre su hattının yenilendiğini belirterek, Salihli içme suyu son derece hijyendir ve sağlıklıdır. Şehir içme suyumuz her ay 30 ayrı noktadan numune alınarak İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün nezaretinde denetlenmektedir. Ayrıca 3 ayda birde içme suyu kaynaklarımızı ve içme suyu depolarımızı yine numune alarak kontrol altında tutmaktayız. Dolaysıyla bu konuda herhangi bir sorun yoktur diye konuştu.
     Şehrin kanalizasyon hattında da yenilemeler yapıldığını ve 21 bin 800 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı döşendiğini kaydeden Okay, ayrıca ana arterlerden başlayarak şehrin üst yapısında daç iyileştirmeler yapıldığını söyledi.
     Konuşmaların ardından su ve kanalizasyon şantiyesinin açılışı yapıldı.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Salihli Belediyesi su ve kanalizasyon şantiyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER