Salihlide şiddetli dolu ve sağanak

Salihlide şiddetli dolu ve sağanak


MANİSA (A.A) - Manisanın Salihli ilçesinde akşam saatlerinde fırtınayla birlikte aniden bastıran şiddetli sağanak ve dolu, su baskınlarına neden oldu. Onlarca ağaç ile bir caminin minaresi devrildi.
     Salihlide yarım saat süren yağmura, şiddetli rüzgar ve fırtına da eklenince, devrilen ağaçlar nedeniyle bazı yollar kısa süreliğine trafiğe kapandı.
     Yağışın Salihlinin bazı köylerinde de etkili olduğu ve ürünlerin ciddi ölçüde zarar gördüğü belirtildi. Salihli Belediyesine bağlı Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, zabıta ve itfaiye ekipleri ihbarların tümüne yanıt vermekte zorlandı.
     Öte yandan, Salihliye bağlı Kabazlı köyü yolunda ağaçların devrilmesi nedeniyle köyle ulaşımın sağlanamadığı öğrenildi. Ekipler, köy yolunu trafiğe yeniden açabilmek için çalışma başlattı.
     Şiddetli yağış öncesi çıkan fırtına nedeniyle Salihlinin Razı Mahallesi yakınında bulunan ormanlık alana yıldırım düştü.
     Yıldırım dolayısıyla bölgede çıkan orman yangınına önce mahalle sakinleri daha sonra Salihli Belediyesi ile Orman İşletme Şefliğine bağlı ekipler, araçlarla müdahale edildi. Yangın büyümeden söndürüldü. Bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
     Şiddetli fırtına nedeniyle Salihlide bir çok ev ve iş yerinin çatısı uçtu, Aksoy Mahallesinde bulunan Yerliler Camisinin minaresi devrildi.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık/Senem Yazıcı
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Salihlide şiddetli dolu ve sağanak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER