Sakaryaspor Kayyum heyeti, SATSOyu ziyaret etti

Sakaryaspor Kayyum heyeti, SATSOyu ziyaret etti -Sakaryaspor Kayyum üyesi Şengül: -Sakaryasporun geçmişe ait borçlarını ödemek gibi bir sorumluluğunuz yok, ne zaman yöneticilik yaptıysanız o zamandan sorumlu olursunuz


SAKARYA (A.A) - Sakaryaspor Kayyum heyeti üyeleri Rahmi Şengül ve Cemal İyem, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusulu ziyaret etti.
     Şengül ve İyem, işadamlarını 13 Aralıkta yapılacak olan Sakaryasporun olağan üstü genel kurulunda yönetimde yer almaya davet etti.
     İşadamlarında, yönetime girersek Sakaryasporun geçmişe ait tüm kamu borçlarından da sorumlu oluruz diye endişe içinde bulunduğunu belirten Şengül, Sakaryasporun geçmişe ait borçlarını ödemek gibi bir sorumluluğunuz yok, ne zaman yöneticilik yaptıysanız o zamandan sorumlu olursunuz dedi.
     Takımda, futbolcu, teknik kadro ve idari personel toplam 51 kişinin bulunduğunun anlatan Şengül, Bunların sigortaları aylık 27 bin TL. Vergisiyle aylık ortalama 35 bin TL. Diğer kamu giderlerini de üzerine koyarsanız ortaya çıkan rakam en fazla 50-60 bin TL. Sen eğer dönemine ait bu giderleri düzenli olarak ödersen, yönetimden ayrıldığında hiçbir sorumluluğun kalmaz şeklinde konuştu.
     SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul da Sakaryasporun çok sık yönetim değiştirdiğine işaret ederek, yeni oluşacak yönetimin, ekip işini üstlenecek, takımı sonuna kadar götürecek güce sahip olmasını istedi.
     Sakaryasporun bu şehrin en önemli markası olduğunu belirten Kösemusul, Biz dün olduğu gibi bugün de Sakaryasporumuzun yanındayız. Elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Elimizden geldiğince de her dönem yardım ettik ve etmeye devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakaryaspor Kayyum heyeti, SATSOyu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER