Sakaryaspor Başkanvekili Ekşi:

Sakaryaspor Başkanvekili Ekşi: -Ekonomik anlamda ciddi sorunlarla karşı karşıya bir tablo var


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryasporun başkanvekili Kemal Ekşi, kulübün ekonomik sorunlarla karşı karşıya bulunduğunu bildirdi.
     Ekşi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, sorunların çözümü için uğraşacaklarını belirterek, kulübün büyük bir borç yükü altında bulunduğunu ifade etti.
     Kulüpte her şeyin planlı ve programlı olması gerektiğini kaydeden Ekşi, şunları bildirdi:
     Ekonomik anlamda ciddi sorunlarla karşı karşıya bir tablo var. Borçlar var, borçlardan öte, ortada finansal tablo yok. Ben iş adamıyım, bu tip konular önemli. Transfer görüşmeleri tamamlansın, hemen bu konulara eğileceğiz. Göreve geldiğimizde sözleşmesi biten futbolcularımız vardı. Onlarla masaya oturduk. Şunu gözlemledim, bu oyuncularımızla zamanında sözleşmeler yapılmış, rakamlar da anlaşılmış ama ödeme anlamında sorunlar yaşanmış. Dolayısıyla oyuncularımız bizle anlaşma zemininden önce o alacaklarını talep ediyor. Bu alacakları ödemeyeceğiz demiyoruz, ödeyemeyeceğimiz rakamları söylemiyoruz. Ayrıca taban ve tavan fiyatlar belirliyoruz. Bu liglerde her futbolcunun aldığı rakamlar belli. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryaspor Başkanvekili Ekşi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER