Sakaryasporda genel kurula doğru

Sakaryasporda genel kurula doğru -Kayyum Heyeti Üyesi Yrd. Doç. Dr. İyem: -Bize henüz gelen somut bir yönetim çalışması yok. Bu gerçekten de çok üzücü bir durum


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporda Kayyum Heyeti Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemal İyem, 2 gün sonra yapılacak olan genel kurul için kendilerine gelen herhangi bir yönetim çalışması olmadığını söyledi.
     İyem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Perşembe günü yapılacak genel kurul öncesinde aday olmak isteyenlerin liste çalışmalarını hızlandırması gerektiğini anlattı.
     Yapılacak olan genel kurulda çoğunluğun sağlanması halinde yeni yönetimin seçileceğine dikkati çeken İyem, bu genel kurulda çoğunluğun sağlanamayacağını tahmin ettiğini dile getirdi.
     İyem, Sakaryasporun köklü bir camia olduğunu belirterek, Şu ana kadar bize gelen somut bir yönetim çalışması yok. Bu gerçekten çok üzücü bir durum. Sakaryaspor şu anda var olma mücadelesi veriyor. Böyle bir dönemde takımın yalnız kalması beni çok üzüyor dedi.
     Yeşil-siyahlı takımın taraftarının üzerine düşen girişimleri yaptığına dikkati çeken İyem, bu girişimlerin kendisini umutlandırdığını aktardı.
     İyem, geleceğe dönük çalışmaların yapılması gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
     Bu konuda iyi bir yönetimin oluşacağına inanıyorum. Transfer dönemi de yaklaşıyor. Takımımızı ikinci devrede daha zorlu bir dönem bekliyor. Çünkü rakiplerimiz devre arasında transfer yaparak eksikliklerini giderecektir. Bizim de bu nedenle transfer tahtasını açmamız gerekiyor. Böylelikle takımın gücünü artırarak ligde kalmalıyız. Takımdaki genç oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor ama kadro derinliğini artırmak zorundayız.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakaryasporda genel kurula doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER