Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Şehrimizin bugünkü ihtiyaçlarını giderirken geleceği de düşünerek hareket ediyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yaptıkları yatırımlarda şehrin geleceğini düşünerek hareket ettiklerini söyledi.
     Toçoğlu, gazetecilere yaptığı yazılı açıklamada, şu anda 6 yeni arıtma tesisi, Yenikent ve Kaynarca içme suyu isale hatları ve altyapı yatırımlarının yıl sonunda tamamlanacağını anlattı.
     2012 yılı itibariyle çalışmalara hız verdiklerine işaret eden Toçoğlu, altyapıdaki eksikliklerin giderilmesi için önemli çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.
     Toçoğlu, kentin birçok farklı noktasında önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ve bu yatırımların kısa zamanda hayata geçirileceğini belirtti.
     Şehrin geleceğine yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerine dikkati çeken Toçoğlu, Şehrimizin bu günkü ihtiyaçlarını giderirken geleceği de düşünerek hareket ediyoruz. Birçok yatırımımızın açılışını gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. 6 yeni arıtma tesisinde son hazırlıklar yapılıyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından deneme faaliyetleri gerçekleştirilecek. Aralık ve Ocak ayında 6 yeni içme suyu arıtma tesisimizi hizmete alacağız dedi.
     Toçoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:
     Bilindiği üzere tüm il sınırlarının büyükşehir sınırlarına dahil olması planlanıyor. Biz de bu projelerimizi bu plana uygun bir şekilde hazırladık ve çalışmalarına başladık. Bu çerçevede 17 milyon liralık Yenikent İçme suyu ve 6.5 milyon liralık Kaynarca İçme suyu İsale hatlarıyla şehrimizin kuzey bölgesinin içme suyu geleceğini garanti altına alacak projelerimizi de yıl sonunda milletimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Aynı zamanda Karapürçekte yürüttüğümüz Kanlıçay İsale Hattımızı ve üniversite bölgesinde yürüttüğümüz içme suyu 2. kısım inşaatını da Aralık ayında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER