Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Sakaryanın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için atılacak her türlü adımı desteklemeye hazırız


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryanın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için atılacak her türlü adımı desteklemeye hazır olduklarını söyledi.
     Sakarya Mobilyacılar Birliği (SAMOB) esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Toçoğlu, esnafla sürekli bir araya geldiklerini ve sorunlarını dinlediklerini ifade etti.
     Toçoğlu, Sakaryayı en iyi şekilde inşa etmek gayretinde olduklarını vurgulayarak, Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir taraftan altyapıdaki eksikliklerimizi giderirken bir taraftan da üst yapıda yatırımlar yapıyoruz. Sakaryanın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için atılacak her türlü adımı desteklemeye hazırız dedi.
     Esnafın taleplerine her zaman önem verdiklerini belirten Toçoğlu, Sakaryanın farklı noktalarında çevre düzenlemeleri gerçekleştirdiklerini anımsattı.
     SAMOB Başkanı Ramazan Çokal ise Sakaryanın belediyenin yatırımlarıyla her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü dile getirdi.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER