Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı

Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı -TGF Denetleme Kurulu Üyesi Tayhan: Gazeteci arkadaşlarımıza sadece görevlerini yapıyor olmanın bedelini bu şekilde ödetenlere karşı her zaman tek vücut olacağız


DÜZCE (A.A) - Düzce Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Denetleme Kurulu Üyesi Erol Tayhan, Sakaryada amatör küme maçında Anadolu Ajansı (AA) ve TRT muhabirinin darbedilmesine ilişkin, Gazeteci arkadaşlarımıza sadece görevlerini yapıyor olmanın bedelini bu şekilde ödetenlere karşı her zaman tek vücut olacağız dedi.
     Tayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kaynarcaspor- Arifiye Kalaycıspor karşılaşmasında, AA Muhabiri Çağrı Turgut ve TRT Muhabiri İlhan Çakırın yaralanmasına neden olan saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyledi.
     Bu tür olayların son olmayacağına dikkati çeken Tayhan, Sahada yaşanan terör olayları, futbolun kardeşlik ruhunu zedelemektedir. Gazeteci arkadaşlarımıza sadece görevlerini yapıyor olmanın bedelini bu şekilde ödetenlere karşı her zaman tek vücut olacağız diye konuştu.
     Tayhan, bu tür olayların artık son bulmasını istediklerini belirterek, herkesi sağduyulu olmaya davet etti.
    
     Muhabir: Onur Orhan - Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER