Sahipsiz havyan bakımevi grafitiyle renklendi

Sahipsiz havyan bakımevi grafitiyle renklendi


ANTALYA (A.A) - Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi duvarları grafiti sanatıyla süslendi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü, Hayvanat Bahçesi yanındaki Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinde grafiti etkinliği düzenledi. Bir hafta süren etkinlikte Türk ve Alman grafiti sanatçıları bakımevinin duvarlarına hayvan grafitileri çizdi.
     Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi duvarlarının grafiti sanatıyla süslenmesinin ardından bakımevi hayvan severlere tanıtıldı. Tanıtıma Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Saadettin Sarı, Antalya Veteriner Odası Başkanı Muammer Saygılı ve çok sayıda davetli katıldı.
     Genel Sekreter Yardımcısı Öcal, Türk ve Alman sanatçılara teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal etkinliklerle ön plana çıkıyoruz. Sokak hayvanlarına barınağımızda sahip çıkıyoruz. Yakın zamanda bütün sokak hayvanlarına hitap edecek bir proje çalışmamız olacak. Emeği geçen herkesin eline sağlık dedi.
     Öcal, grafiti sanatçılarına plaket vererek katılımcılar ile bakımevine gezdi.
     Öte yandan etkinlik süresince Almanya Stuttgart merkezli Care-4-Life E.V. Hayvanları Koruma Derneği aracılığı ile bakımevinde kalan hayvanlar özel eğitimden geçirildi. Ayrıca Dog Connection Köpek Okulu işbirliği ile etkinliğe katılan vatandaşlara Köpek Gezdirme eğitimi verildi. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar başarı belgesi almaya hak kazandı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sahipsiz havyan bakımevi grafitiyle renklendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER