Şahinbey Parkına hayran kaldılar

Şahinbey Parkına hayran kaldılar -Kalkınma Bakan Yardımcısı Ceylan, AK Parti Grup Başkanvekili Aydın ve milletvekilleri Şahinbey Parkını gezdi


GAZİANTEP (A.A) - Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Grup Başkanvekili ve milletvekilleri Şahinbey Parkını gezdi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Ceylan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki milletvekilleri, parkta dağ kızağına bindi, teleferikle park üzerinde tur attı.
     Aydın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, 300 dönüm alan üzerine kurulan Şahinbey Parkından çok etkilendiğini belirterek, belediyeciliğin sadece yol kaldırım ve altyapı çalışmaları yapmak demek olmadığını ifade etti. Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlunun sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmalarla bunu çok iyi başardığını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:
     Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Başkanımız burasının yetmeyeceğini ve altı katı büyüklüğünde Yeşilvadi Projesini hayata geçireceğini söylüyor. Başkanımız ilk dönemi olmasına rağmen Türkiye(de belediyecilik adına çığır açmıştır. Ayrıca vatandaşların gönüllerini alarak Türkiyeye örnek olan kentsel dönüşüm çalışmasını gerçekleştirmesi şehircilik adına çok önemli bir adımdır. Başkanımızı yürekten kutluyorum.
     Gaziantep ziyaretinde Şahinbey ilçesinde yapılan hizmetleri görmek ve gezmekten mutlu olduğunu söyleyen Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ise hizmetlerinden dolayı Başkan Tahmazoğlunu tebrik etti.
     Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Başkan Tahmazoğlunun, Şahinbey Parkı ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla halkın takdirini kazandığını dile getiren Ceylan, Yaptığı ve yapmayı düşündüğü birçok projeyi kendisinden dinledim. Etkilenmemek elde değil. Kendisini kutluyorum dedi.
     Gaziantepin en yüksek noktalarından biri olan bu bölgede hizmete sunulan Şahinbey Parkının tüm güzellikleri içinde barındırdığını ifade eden AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan da parkın tüm vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn edildiğini ifade etti, emeği geçenlere teşekkür etti.
     Milletvekili Mehmet Sarı ise Şahinbey bölgesinde takdire şayan birçok proje olduğunu, bölgenin cazibe merkezi haline gelen Şahinbey Parkının vatandaşların uğrak yeri olduğunu aktardı.
     Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu da çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Tahmazoğlunu kutladı.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Parkına hayran kaldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER