Şahinbey Belediyesi spor salonlarında, 3 bin

Şahinbey Belediyesi spor salonlarında, 3 bin 998 kişi spor yapıyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi spor salonlarında 3 bin 998 kişi spor yapıyor.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından hizmete sunulan 3 gençlik merkezi, 11 sosyal tesis olmak üzere 14 spor salonunda 2 bin 715 bayan ve bin 283 erkek olmak üzere toplam 3 bin 998 kişi sağlıklı bir yaşam için spor yapıyor.
     Kadınların yoğun ilgi gösterdiği spor salonlarındaki uzman spor eğitmenleri özellikle fazla kilolarından kurtularak formunu korumak isteyen vatandaşlara, boy ve kilo ile sağlık durumlarına göre pilates, step, aerobik ve egzersiz çalışması uyguluyor.
     Bir yıldır Karataş Kültür Merkezinde spor yaptığını ve altı ayda 20 kilo verdiğini belirten Hayriye Demirkıran, Bu süre içinde hem hastalığımdan kurtuldum, hem de kilo verdim. Spor sayesinde diz ağrılarımdan kurtuldum. Şeker oranım en az seviyeye indi. Aynaya baktığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Bizlere böyle bir imkanı sunduğu için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğluna teşekkür ediyorum dedi.
     Şahinbey Belediyesi spor salonlarından faydalandığını ifade eden Aysel Dağlı da spora başlamadan önce 132 kilo olduğunu belirterek, 3 ayda 22 kilo verdim. Spora başladığımdan bu yana yolda yürüyüşümden oturup kalmama kadar hareketlerim daha da kolaylaştı. Buraya gelmekten çok memnunum ve mutluyum. Bu hizmeti bize sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğluna teşekkür ediyorum dedi.
     6 aydır spor yaptığını kaydeden Fatma Özdemir ise hem kandaki yağ hem de kolesterol oranının yüzde 50 azaldığını ifade ederken, artık ilaç kullanmadığını, ayrıca 25 yıldır süren uyku bozukluğunun sporla düzene girdiğini ve günlük hayatının spor sayesinde daha da kolaylaştığını kaydetti.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesi spor salonlarında, 3 bin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER