Şahinbey Belediyesi Ramazan etkinlikleri

Şahinbey Belediyesi Ramazan etkinlikleri


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında Taha ve Reha Yeprem konser verdi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Parkında gerçekleştirilen programa AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve vatandaşlar katıldı.
     Orta oyunu ve meddah gösterileri ile neşeli anların yaşandığı etkinliklerin ardından sahne alan sanatçılar Taha ve Reha Yeprem söyledikleri türkü ve şiirlerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.
     Yıldızları da al yanına, güllerin efendisi gibi birçok sevilen eserini seslendiren Taha, birbirinden güzel ilahiler söyledi.
     STVde ramazan aylarında iftar programı sunan, Şahinbey Belediyesi ramazan etkinliklerinin sunuculuğunu da yapan Reha Yeprem ise okuduğu şiirlerle dinleyenlere duygulu anlar yaşattı.
     Sanatçı Taha ve Yepreme buket takdim eden Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sanatçılara hediye de verdiler.
     Sanatçıları tebrik eden Erdoğan, Dillerine sağlık diyoruz. Onların dillerinde ve gönüllerinde peygamberimiz yatıyor. Allah onlardan razı olsun dedi.
     Başkan Tahmazoğlu da her iki sanatçıya teşekkür ederek, Ramazan ayının ruhuna ve manasına uygun bir gece yaşattılar. Tüm dinleyenlerimiz adına sanatçılarımıza teşekkür ediyorum dedi.
     Etkinlik Kosova Halk oyunları grubunun gösterileriyle son buldu.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesi Ramazan etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER