Şahinbey Belediyesi hizmet tanıtım turu

Şahinbey Belediyesi hizmet tanıtım turu -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: -Göreve geldiğimiz 3 yıldan bu yana her bölgeye eşit hizmet götürmek için çalıştık


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde yapmış olduğu hizmetleri ve yatırımları, AK Parti Şahinbey İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerine gösterdi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, hizmet tanıtım turuna AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bekir Aslan, Şahinbey Belediyesi AK Parti Meclis üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
     Otobüsle yapılan tanıtım turu Güneykent mesire alanında başlayarak sırasıyla Güneykent Sosyal Kompleksi, Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi, Çocuk Dünyası Parkı, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Sokak Sağlıklaştırma çalışmaları, Savaş Müzesi, Serinevler 300 konut, Yeşilvadi 702 konut, Akkent Spor Köyü, Nuripazarbaşı kentsel dönüşüm alanı ve ardından Şahinbey Parkında son buldu.
     Gezilen her noktada yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Tahmazoğlu, göreve geldikleri 3 yıldan bu yana her bölgeye eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:
     Vatandaşımızın önceliklerini belirledik. Bu yönde çalışmalarımızı yaptık. Hizmet odaklı insan merkezli yaptığımız tüm çalışmalarda vatandaşımızdan gelen talepleri dikkate aldık. Türkiye-ye örnek gösterilen uygulamalardan biri olan kentsel dönüşüm çalışmamıza Nuripazarbaşı, Yazıcık, Serinevler ve Güzelvadi bölgelerinde devam ediyoruz. Bu projede vatandaşımızı kesinlikle mağdur etmiyoruz. Çarpık ve imara uygunsuz yapılara asla müsaade etmiyoruz.
     Asfalt, kaldırım, kilit taşı, park çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ederken, üç yılda 192 yeni park yaptık. 125 parkımızı sil baştan yeniledik. Üç yılda 50 adet sosyal tesis projelendirdik. 36 tesisimizi hizmete sunduk, 14 tesisimizin inşaatı devam ediyor. Yine altı adet semt pazarı yaptık. Bundan sonrada yapılan bu hizmetlerimize yenilerini ekleyerek vatandaşımıza sunmaya devam edeceğiz.
    
     -Başkanımız Türkiye genelinde ses getiren hizmetler yapıyor-
    
     Yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tahmazoğluna teşekkür eden AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, Başkanımızın yaptığı hizmetler sadece Gaziantepte değil Türkiye genelinde ses getirmektedir. Bugün 6 saatlik bir gezide yapılan hizmetlerin sadece bir kısmını gezebildik. Yapılan hizmetlerden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.
     AK Parti Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bekir Aslan da kendilerinin de çocukluğunun geçtiği kenar semtler olarak adlandırdıkları Barak, Perilikaya ve Serinevler gibi birçok mahalleyi gezdiklerini ifade ederek, Başkanımız sağ olsun bugüne kadar yapılmayan hizmetleri bu mahallelerimize yapmıştır. Bu güzel hizmetlerden dolayı kendisine ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Tanıtım turuna katılan partililer ise birçok projeyi yerinde gördüklerini ve çok etkilendiklerini belirterek, Başkanımız her alanda güzel ve örnek çalışmalara imza atmıştır. Bu başarılı çalışmalarından dolayı Başkanımızı ve ekibini kutluyoruz dediler.
     Bu arada, Yaşar Torun Gençlik Merkezini ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bekir Aslan, belediye meclis üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, 3 aylık eğitim sonunda 58 ebru kursu ve 45 mefruşat kursu öğrencinin sergi açılışını da yaptılar.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesi hizmet tanıtım turu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER