Şahinbey Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere pazar

Şahinbey Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere pazar yeri yapıyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere pazar yeri yapıyor.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hizmete sunulan Kılınçoğlu semt pazarında pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
     Tahmazoğlu, iki mahallede pazar yeri inşaatlarının devam ettiğini, Kılınçoğlu pazar yerinin de kısa sürede tamamlanarak hizmete girdiğini belirtti.
     Pazarın bulunduğu alanın altında mağara bulunduğunu ve çökmeler yaşandığı için buradaki evlerin kamulaştırılarak bölgenin vatandaşların isteği üzerine semt pazarı yapıldığını dile getiren Tahmazoğlu, şöyle devam etti:
     Pazar alanın altının mağara olması nedeniyle ciddi bir eğim vardı. Bunu da otopark yaparak çözüme kavuşturduk. Vatandaşımız hem ucuz hem de bol çeşidin bulunduğu pazarda alışveriş yapma imkanı buldu. Esnafımız rahat bir şekilde ürünlerini satıyor. Her bölgeye semt pazarı yapıyoruz. Deniz ve Güneş mahallelerine de pazar yeri yaptık. Şu anda Güneykent ve İstiklal mahallerine yapacağımız pazar yerlerinin inşaatı devam ediyor. Barak ve Akkent mahallemizde pazar yerlerimizin yer tespiti yapıldı. Şu anda ihale aşamasında. Bunlara ek olarak birkaç tane daha pazar yerinin çalışmalarına başlayacağız. Amacımız bu mekanların sayısını artırmak.
     Tahmazoğlu, pazarların aynı zaman da otopark, spor alanı ve Kurban Bayramında da kurban kesim yeri olarak kullanıldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şahinbey Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere pazar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER