Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlundan

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlundan evi yanan aileye yardım


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçen hafta çıkan yangında evlerini kaybeden Çıtak ailesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titizle birlikte Savcılı Mahallesinde oturan aileyi ziyaret eden Tahmazoğlu, aileye sosyal marketten ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla Şefkat kart verdi.
     Tahmazoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, aileye buzdolabı ve beyaz eşya verdiklerini, bundan sonra da her türlü yardımı yapacaklarını kaydetti.
     Tahmazoğlu, Ailemizin oturduğu evin boyasını yapacağız. Ayrıca kapı ve pencerelerinin onarılmasına yardımcı olacağız. Ailenin çocukları askerde olduğu için bu ailemize her ay 218 TL ödeyeceğiz. Böylelikle ailemizin yaralarını sarmış olacağız. Ailemize geçmiş olsun diyor, muhtarımıza teşekkür ediyorum dedi.
     Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz, Tahmazoğluna yardımlarından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlundan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER