Sağlık

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Yüksel Ülker: İl genelindeki tüm kurumlarda yetkili sendika olma başarımızı çekemeyenler var


MANİSA (A.A) - Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Yüksel Ülker, Sağlık-Senin il genelindeki sağlık ve sosyal hizmet alanlarındaki bütün kurumlarda yetkili sendika olmaya hak kazanma başarısını çekemeyenlerin olduğunu söyledi.
     Ülker, düzenlediği basın toplantısında, Sağlık-Senin il genelinde sağlık ve sosyal hizmet alanlarındaki bütün kurumlarda yetkili sendika olmaya hak kazandığını belirtti. Ülker, 15 Haziran itibariyle belirlenen yetki sürecinde Sağlık-Senin, Sağlık Müdürlüğünde 308, kamu hastanelerinde 2 bin 357, Halk Sağlığı Müdürlüğünde 561, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hastanesinde 308, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde de 69 kamu çalışanın üye girişi ile toplamda 3 bin 603 üye sayısına ulaştığını kaydetti.
     Manisada da bütün kurumlarda yetkiye ulaşan en büyük sendika olduklarını savunan Ülker, buna karşılık hizmet kolundaki diğer sendikalardan Kamu-Sene bağlı sendikanın toplamda bin 916, KESK konfederasyonuna bağlı sendikanın da 465 üyede kaldığını öne sürdü.
     Ülker, İl genelindeki tüm kurumlarda yetkili sendaki olma başarımızı çekemeyenler var dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER