Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Müdürünün

Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Müdürünün ilçe ziyaretleri


KONYA (A.A) - Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Cihanbeyli ve Kulu Devlet Hastanelerinde incelemelerde bulundu.
     Cihanbeyli Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Dr. İbrahim Solakı makamında ziyaret eden Küçükkendirci, Solaka Hayırlı olsun dileğinde bulundu. İlçenin sağlık sorunları hakkında da bilgi alan Küçükkendirci, problemleri ekip olarak çözeceklerini ifade etti.
     Cihanbeylinin ardından Kuluya geçen Küçükkendirci burada Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Saltuk Demir ile birlikte Kulu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şerif Parlak ve Kulu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Doğmuşu makamında ziyaret ederek, Kuluya yeni yapılacak olan 112 istasyonu inşaatını gezdi.
     Burada konuşma yapan Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, 112 istasyonu sayısını artırarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için çalıştıklarını belirtti.
     Kuluda hizmet kalitesinin her geçen gün daha iyiye gittiğini görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Küçükkendirci, eksik branşlardaki uzman doktor açığını gidermek için çalıştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Müdürünün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER