Sağlık için koşanlar ödüllendirildi

Sağlık için koşanlar ödüllendirildi


AMASYA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde hayata geçirdiği Koşabiliyorsan Koş projesine katılan Suluovalı 94 sporseverden dereceye giren 5 kişi ödüllendirildi.
     Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, yaptığı açıklamada, projenin sportif, sosyal açıdan ve sağlık açısından son derece önemli olduğunu söyledi.
     Projeyle vatandaşların spora teşvik edildiğini anlatan Sarıfakıoğulları, Bu tür etkinlikler ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılmasına ve sürekli devam ettirilmesine büyük katkılar sağlayacaktır. Ayrıca daha sağlıklı ve mutlu birey sayısı da artacaktır. Tüm katılımcıları kutlayarak halkımızı düzenli spor yapmaya davet ediyorum dedi.
     En fazla koşu ve yürüyüşle birinci seçilen 57 yaşındaki emekli katılımcı Turan Demirci ise düzenli yürüyüş yaptığını açıkladı.
     Hantal bir hayat yerine daha aktif ve dinç bir hayatı olduğunu belirten Demirci, Ayrıca öncesine oranla daha sağlıklıyım. Yaş ilerledikçe spor yapmanın önemini daha iyi kavradım diye konuştu.
     Proje kapsamında 45 gün boyunca koşu ve yürüyüşleri çizelgeyle takip edilen Suluovalı 94 sporseverden dereceye giren 5 katılımcıya Suluova Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halis Demirci tarafından ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Murat Arslan / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Sağlık için koşanlar ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER