Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu


EDİRNE (A.A) - Trakya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, 2011-2012 mezunlarını verdi.
     Trakya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent Bek, Balkan Kongre Merkezindeki mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, mezunların insanlık adına hizmetlerinin mezuniyetleri itibariyle başladığını söyledi.
     Mezun olan öğrencileri ve velilerini kutlayan Bek, Öğrencilerimiz insani değerlere saygılı, ileri görüşlü, yenilikçi, üretken, girişken, girişimci, kendini yenileme alışkanlığı kazanmış bireyler olarak topluma hizmet edeceklerdir. Biz sizi ara eleman olarak değil, aranan eleman olarak değerlendiriyoruz. Aydınlık yarınlarınızın ışığı hiç sönmesin yolunuz açık olsun diye konuştu.
     Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Dilek Memiş de 2011-2012 yılında okullarının program sayısı ve geniş öğretim üyesi kadrosuyla Türkiyedeki aynı daldaki yüksekokulları arasında ilk üçe girdiğini ifade etti.
     Konuşmaların ardından öğrencilerin mezuniyet belgeleri, Rektör Vekili Bek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beyhan Karamanlıoğlu, Genel Sekreter Erengül Özdemir ile Prof. Dr. Memiş tarafından verildi.
     Öğrenciler mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladı, mutluluklarını aileleriyle paylaştı.
     (BAR-NER)
<< Önceki Haber Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER