Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet, protesto edildi

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet, protesto edildi -Türk Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Bahadır: 24 saat ayakta nöbet tutan biz sağlık çalışanlarının hak ettiği zulüm ve şiddet değil, dua ve minnettir


DÜZCE (A.A) - Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Sağlık-Sen) ve Sağlık Emekçileri Sendikası (SES), üyeleri, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti protesto etti.
     Atatürk Devlet Hastanesi acil servisi önünde toplanan sendika üyeleri adına basın açıklaması yapan Türk Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Şemsettin Bahadır, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, tüm siyasileri göreve davet etti.
     Sağlık çalışanlarına şiddetin Düzceye de sıçradığını belirten Bahadır, Vatandaşların canları için 24 saat nöbet tutan sağlık çalışanları zulüm ve şiddeti hak etmiyor dedi.
     Şiddete maruz kalan, darp edilen, hakarete uğrayan, canı yanan hekimler ve sağlık çalışanlarının tek amacının, vatandaşa sağlık hizmeti vermek olduğunu vurgulayan Bahadır, Sizler sıcak yatağınızda uyurken, karda, kışta, soğukta, sıcakta 24 saat sizin canınız, çoluk çocuğunuz, anneniz, babanız için dağda bayırda görev başındayız. Sizin canınız için 24 saat ayakta nöbet tutan biz sağlık çalışanlarının hak ettiği zulüm ve şiddet değil, dua ve minnettir dedi.
     Gruptakiler, basın açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet, protesto edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER