Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy:

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: -Yaptığımız tanıtımlar ve yatırımlar sayesinde her geçen gün turizmde patlama yaşıyoruz


KARABÜK (A.A) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Yaptığımız tanıtımlar ve yatırımlar sayesinde her geçen gün turizmde patlama yaşıyoruz dedi.
     Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinin Cumhuriyet Bayramı ile birleşmesi sonunda özellikle Ankara, İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Eskişehir gibi illerden 100 bini aşkın tatilcinin ilçelerini tercih ettiğini belirterek, yerli turistlerin 6 gün boyunca zamanda yolculuk yaptığını söyledi.
     Yerel yönetim olarak tatilcilerin güzel bir bayram geçirebilmesi için her türlü önlemi aldıklarını hatırlatan Aksoy, şunları kaydetti:
     Yaptığımız tanıtımlar ve yatırımlar sayesinde her geçen gün turizmde patlama yaşıyoruz. Bunun en son örneğini Kurban Bayramı tatilinde yaşadık. Her gün ilçemize akın akın turist geldi. Konaklama yerleri, yüzde yüz doluluk oranı ile bayramı geçirdi. Esnafımızın yüzü güldü. Yerel yönetimler olarak, turist sayısını artırmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Yurt içi ve dışında yoğun bir tanıtım atağındayız. İlçemiz turizmde söz sahibi olmaya doğru adım adım ilerlemektedir.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER