Safranboludaki belediye başkanına taşlı saldırı olayı

Safranboludaki belediye başkanına taşlı saldırı olayı -AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Güneş: -Görevi ve tek amacı Safranboluya hizmet etmek olan belediye başkanımıza yapılan ve planlı olduğu her halinden anlaşılan çirkin, bir o k


KARABÜK (A.A) - AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoyun dün bir baba ve iki oğlunun taşlı saldırısına uğraması ile ilgili, Görevi ve tek amacı Safranboluya hizmet etmek olan belediye başkanımıza yapılan ve planlı olduğu her halinden anlaşılan çirkin bir o kadar da haince saldırıyı kınıyoruz dedi.
     Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren belediye başkanlarının saldırıya uğramasının kabul edilemez olduğunu ve derinden üzüldüklerini söyledi.
     Saldırganların yasalar önünde hesap vereceğini anlatan Güneş, Görevi ve tek amacı Safranboluya hizmet etmek olan belediye başkanımıza yapılan ve planlı olduğu her halinden anlaşılan çirkin bir o kadar da haince saldırıyı kınıyoruz. Başkan göreve geldiği ilk günden bu yana Safranboluda kanunların dışına çıkılmaması, ilçe ve Safranbolulunun haksızlığa uğramaması için büyük gayretler göstermiştir. Bundan böylede haksızlığa ve haksız kazanca asla müsamaha göstermeyecektir. Hizmet aşkı ile yanan ve bu tür olaylarla yılmayacak kadar da dik durmasını bilen başkanımız Aksoya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, insana hizmet edilen bir kurumun yöneticisi ve personeline yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Safranboludaki belediye başkanına taşlı saldırı olayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER