SADAV Başkanı Usludan MÜSİADa ziyaret

SADAV Başkanı Usludan MÜSİADa ziyaret


KONYA (A.A) - Sosyal Araştırmalar ve Dayanışma Vakfı (SADAV) Başkanı Ercan Uslu, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşeki ziyaret etti.
     MÜSİAD Konya Şubesinde gerçekleşen ziyarette, MÜSİAD Konya Şube Başkanlığı görevine seçilen Şimşeke hayırlı olsun dileklerini ileten Uslu, MÜSİADın Konyada önemli projeleri başarıyla yürüttüğünü söyledi.
     Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinen Uslu, SADAV olarak yurt içinde ve yurt dışında yardıma ihtiyacı olan insanların yanında olduklarını belirtti.
     Uslu, Türkiyenin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla; sosyal, ekonomik, hukuki, teknolojik, sosyolojik, stratejik her türlü bilimsel araştırmalar yapmak için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
     SADAV Başkanı Ercan Uslu ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini ifade eden Şimşek de Konya için yeni projeler yapmayı planladıklarını dile getirerek, MÜSİAD icracı bir kuruluş değildir, mutlaka bizim gücümüzün yetmediği alanlar da oluyor. Burada özellikle vakıf, dernek ve odalarımızdan, projelerimiz için önemli destekler görüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber SADAV Başkanı Usludan MÜSİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER