Saat 12.12de dünya evine girdiler

Saat 12.12de dünya evine girdiler -Düzcede nikah tarihlerini 12.12.12de alan çift, saat 12.12de kıyılan nikahla dünya evine girdi


DÜZCE (A.A) - Düzcede nikah tarihlerini 12.12.12de alan çift, saat 12.12de kıyılan nikahla dünya evine girdi.
     Düzce Film Platosunda düzenlenen nikah töreninde konuşan Düzce Belediye Başkan İsmail Bayram, 16 çiftin 12.12.12 tarihinde evlenmek için kendilerine müracaat ettiğini anlattı.
     Kendisinin de bugüne özel nikah kıymak istediğini belirten Bayram, Benim için de özel bir gün oldu aslında. İnşallah hepsinin 12den vurduğuna inanıyorum. Hayatlarını da inşallah 12den vurmuş gibi güzel yaşarlar dedi.
     Bayram, özel tarihlerde evlenmenin güzel bir olay olduğunu dile getirerek, Damatlar için de tabi evlilik yıl dönümünü hiç unutamama gibi bir durum yaratacaktır. Unuturlarsa ciddi problem olabilir. Güzel bir tarih ama böyle de bir riski var. Tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum şeklinde konuştu.
     Ufuk Tavancı ve Ebru Reis çifti ise 12 sayısının uğurlu sayıları olduğunu vurgulayarak, bu tarihte evlenmenin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Çift, Seviyoruz, mutluyuz. Allah herkesi bu tarihte mutlu, mesut etsin ifadesini kullandı.
     Çiftin nikahını kıyan Başkan Bayram, evlilik cüzdanını Ebru Reise teslim etti. Bayram, mutlu çifti tebrik ederek kendilerine altın taktı.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Saat 12.12de dünya evine girdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER