Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Vahapoğlu:

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Vahapoğlu: "İnşallah bugün startını verdiğimiz 2014 yerel seçimleriyle Of Belediyesini yeniden milli görüş yönetimine alacağız-


TRABZON (A.A) - Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Vahapoğlu, "İnşallah bugün startını verdiğimiz 2014 yerel seçimleriyle Of Belediyesini yeniden milli görüş yönetimine alacağız- dedi.
     Vahapoğlu, parti birasında düzenlediği toplantıda, 2014 yılında yapılacak yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirtti.
     Belediyeciliğin milli görüşün işi olduğunu öne süren Vahapoğlu, "Maalesef Of iyi yönetilemiyor. Halkımız iyi hizmet alamıyor. Ofa gerçek hizmetin yolu milli görüşten geçer. İnşallah bugün startını verdiğimiz 2014 yerel seçimleriyle Of Belediyesini yeniden milli görüş yönetimine alacağız- diye konuştu.
     Vahapoğlu, 2014e girerken ahlaki bir çöküntü ve manevi bir erozyon yaşadıklarını iddia ederek, şunları söyledi:
     -1970ten beri önümüz kesiliyor ama her defasında daha güçlü bir şekilde geldik. İnşallah bu sefer de aynı olacak. Yerel seçimlerde alacağımız her oy, iktidara yürüyüşümüzün göstergesi olacak. O nedenle yerel seçimleri çok önemsemeliyiz. Barajın altında ama baraja yakın bir oy alsak genel seçimlerde Allahın izniyle Meclise gireceğiz. Erken yola çıkan erken yol alır. Bugünden itibaren kapı kapı, mahalle mahalle çalışmalarımıza başlayacağız."
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Vahapoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER