Saadet Partisi Konya Divan Toplantısı

Saadet Partisi Konya Divan Toplantısı


KONYA (A.A) - Saadet Partisi, İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.
     Konya İl Binasında düzenlenen toplantının basına açık kısmında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Mustafa Özkafa, hükümete yüklendi ve Türkiyenin iç ve dış siyasetteki kötü gidişatının Milli Görüş ile düzeltilebileceğini savundu.
     Özkafa, yeryüzündeki tüm gelişmelerin, tüm hadiselerin enerji, petrol ve doğalgaz ile şekillendiğini belirtti.
     Müslüman ülkelerin bulunduğu coğrafyada dörtte üçlük bölümün, en hayati zenginliklerin, en stratejik toprakların Müslüman ülkelerin elinde olduğunu vurgulayan Özkafa, Sadece yer altı kaynakları ve doğal kaynaklar bakımından değil, stratejik, jeopolitik ve coğrafi bakımından değerlendirdiğimiz zaman da Asyada, Avrupada, Afrikada en hayati noktalar yine Müslüman ülkelere ait. Yıl 2012, bütün bu imkanlara sahip Müslüman ülkelere bakıyoruz, önemli bir kısmı işgal altında eza ve cefa çekiyor diye konuştu.
     Birleşmiş Milletler Teşkilatını oluşturan Hristiyan ve Yahudi ülkelerin bu hadiselere sebebiyet verdiğini iddia eden Özkafa, şunları kaydetti:
     Müslüman ülkelerin öncüsü, Türkiye olarak ne yapıyoruz- Belki bir kısmı iyi niyetle tarihimizdeki öncü rolümüzden de kaynaklanan mecburiyetler çerçevesinde birtakım faaliyetler yapmak istiyor ancak meseleyi Milli Görüş gibi köklü bir biçimde ele almadığımız için savruluyoruz zaman kaybediyoruz.
     Özkafa, Türkiye ve dünyadaki bu gelişmelerin çaresizliklerin tek çözümünün Milli Görüşün Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya İdealini gerçekleştirmekten geçtiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Saadet Partisi Konya Divan Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER