Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı

Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Malkoç: -Tek çözüm yolu milletin manevi ve kültürel değerlerini temel alan Milli Görüştedir


KARABÜK (A.A) - Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Soner Malkoç, Tek çözüm yolu milletin manevi ve kültürel değerlerini temel alan Milli Görüştedir dedi.
     Malkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde milleti siyaset dışı bırakmak isteyen siyaset çevrelerinin Karabükte de aynı oyunu oynadıklarını söyledi.
     Karabükün birçok sorununun ortada kaldığını ve sahiplenilmediğini savunan Malkoç, Karabükün birçok ihtiyaç ve problemleri önümüzde dururken siyasetçiler bu konuları hiç gündem etmeyip kendi gündemleri içerisinde milletimizi oyalama çabasındalar. Karabük-Ankara yolu uzun zaman önce meydana gelen bir heyelan nedeniyle tek şeritten verilmekte. Bu yolun ne zaman ve kimler tarafından onarılıp trafiğe açılacağı da meçhul. Maalesef siyasetçilerin gündeminde bu konu yok. Balıklarkayası bölgesine üst geçit yapılmaması bir vatandaşımızın canına mal oldu. Hala bir çalışma yok. İşsizlik sorunu tüm Türkiyedeki rakamların üzerinde Karabükte yaşanmakta. Boşanma rakamları evlenme rakamlarını geçmiş durumda. Daha öncesinde birikimi olan esnafımızın bir çoğu bu birikimlerini kaybettikleri gibi esnafın çok büyük bir kısmı banka faizleri içerisinde boğulmakta. Emeklimizin almış oldukları maaş paralelinde hiçbir sosyal yaşantısı kalmamış durumdadır. Hal böyle iken siyasetin gündeminde maalesef bu konular işlenmemekte milletin önüne kendi ürettikleri suni gündemler konulmaktadır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Saadet Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER