Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Adanada:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Adanada: -Bu oyunu bozmamız gerekir. Bu oyunu bozacak sadece Saadet Partisidir


ADANA (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Bu oyunu bozmamız gerekir. Bu oyunu bozacak sadece Saadet Partisidir dedi.
     Kamalak, Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesinde düzenlenen Saadet Partisi Bölge Toplantısında, son günlerdeki en önemli güncel konuların başında patriot sistemlerinin Türkiyeye kurulması olduğunu vurguladı.
     Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adanaya önümüzdeki günlerde patriot füzelerinin yerleştirileceğine değinen Kamalak, Gelen haberlere göre patriot füzeleri ayın 21inde Hataydan yurda girecek. Bugün sınırlarımıza Haçlıların füzeleri yerleştiriliyor. Dün ecdadımızın Adana, Gaziantep, Kahramanmaraştan topla tüfekle, kazmayla kürekle kovduklarının çocuklarını, mevcut iktidar davet üzerine buraya getirmekte. Bu işte yanlışlık var dedi.
     Türkiyenin 33 noktasına füze yerleştirildiğini, 28 yerde NATO üssü bulunduğunu anlatan Kamalak, şöyle devam etti:
     İnsaf sahibi herkese soruyorum. Bu füzeyle kimi vuracaksınız- İngiliz, Fransız, Rus veya Amerikalı mı vuracaksınız- Bu füzelerin hedefinde Müslümanlar var. Haçlı seferleri öncekilere nispetle çok daha usta bir biçimde devam ediyor. Tarihteki haçlı seferlerinde yensek de yenilsek de haçlılar da bedel ödüyordu. Günümüzdeki haçlı savaşında onlar geri çekilmişler, ama ürettikleri silahları yüksek fiyatlarla satmak suretiyle Müslümanları birbirine karşı silahlandırıyor. Bir taraftan oluk oluk Müslüman kanı akarken, diğer taraftan batılıların para kasaları dolmaktadır. Bu oyunu bozmamız gerekir. Bu oyunu bozacak sadece Saadet Partisidir.
     Kamalak, 10. Tanker Üs Komutanlığındaki ibadethanenin tahribat neticesinde ibadete kapatıldığı ve Kuran-ı Kerimin parçalandığı iddialarıyla ilgili Adanada geçenlerde bir haber yayınlandı. İncirlikte Kuran-ı Kerim yakıldı, cami tahrip edildi diyor. Kuran-ı Kerimden zarar mı geliyor. Okumayan okumaz. Ama kin var. Bir intikam duygusu var diye konuştu.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Adanada: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER